dinsdag 24 augustus 2010

Speciaal voor Angeli, de gail!

Mijn moeder is er nu niet, maar ik weet dat ze zelf de gail er ookal op wilde zetten, dus laat ik dit maar even voor haar doen aangezien er zoveel mensen zijn die de gail willen zien.
Ik weet van mn moeder dat ze hem een aantal keer heeft uitgehaald, dan deed ze dat verkeerd of liet ze een steek vallen, en dan wou je wat vragen : Nu even niet ben bezig..Hahahahaha

Nou angeli, hier is de Gail dan :') Als er iets verkeerd aan is dan moet je het maar even zeggen hoor !!


Groetjes Moniek, dochter van Hilda, eigenaar van deze blog.

DE VOORKANT
 
 
Posted by Picasa


DE ACHTERKANT

 
 
Posted by Picasa

maandag 23 augustus 2010

Nieuwe projecten.

 
Posted by Picasa


Deze maand ben ik bezig met veel dingen, ik ben bezig met sokken, een trui en een lace project en wel de gail.

Nu is het 1 moeilijker dan het ander, toch wil ik het allemaal maken om zelf ook meer ervaring op te doen en moeilijkere patronen te kunnen breien. Bij de Gail heeft Aal 'beppe breidzjen' mij geholpen omdat ik niet uit het patroon kwam. Na een aantal keer te hebben moeten uithalen lukt het me nu toch wel aardig.

De foto hiervan post ik later omdat ik nu druk bezig ben met mijn salamander sok, en dat is me toch een project, iedere keer alles tellen en weer markeren.

Het patroon van de salamander sok heb ik gekregen van Nienke07 van Ravelry via een rakje, erg leuk en ik vermaak me er ook prima mee.

De roze wol, te zien op de foto, was ongeverfde wol, die ik ook heb gekregen via een rak van mirimam. Deze hebben mijn dochter en ik geverfd in de kleur flamingo roze.

Erg leuk om te doen, alleen je moet wel oppassen met je kleding uitraard aangezien je anders mooie roze vlekken erin krijgt hahaha.

Hierboven zie je mijn projecten waarmee ik nu bezig ben, dit zijn de salamander sokken en de pauwenstaart sokken uit de verena sokken. Zoals jullie nu lezen ben ik helemaal in het dierenrijk bezig hahahaha.

Vandaag wel weer genoeg getypt. Nu ga ik weer verder breien!

Tot de volgende keer.

 
Posted by Picasa
De pauwenstaart.


& de salamander sok.

 
Posted by Picasa